Firefox 3 is incompatable

Jeep

New Member
Joined
May 8, 2010
Messages
401
Reaction score
0
Firefox does not like the new forum update:

Had to download Netscape to get back in the forum.
 

Anedg003

New Member
Joined
Nov 15, 2010
Messages
69
Reaction score
0
Jeep said:
Firefox does not like the new forum update:

Had to download Netscape to get back in the forum.
I use google chorme works good :D just a tip.
 

Elm City Hobbies

Active Member
Joined
May 7, 2009
Messages
3,233
Reaction score
2
I am using Firefox v. 3.6.12 and works very best.

Couldn't pay me to use the MS product
 

Quaralane

Well-Known Member
Joined
May 22, 2009
Messages
10,686
Reaction score
30
Using the same version here. No issues whatsoever
 

Grendels

Active Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
9,072
Reaction score
8
I'm with Anedg003, started using Chrome and have not gone back. Much faster than firefox and seems to be a little bit more stable. While you don't have all the extensions that firefox has, it does have some, they ones that I want anyhow.
 

DreamKnight

New Member
Joined
Dec 8, 2009
Messages
1,160
Reaction score
0
Unless Scott did an update, I don't think the forums got updated?
 

Jeep

New Member
Joined
May 8, 2010
Messages
401
Reaction score
0


Scott did do something, over the weekend. I have been using firefox for a while, until I had not issues. This is the only forum I am having a issue with.
 

Quaralane

Well-Known Member
Joined
May 22, 2009
Messages
10,686
Reaction score
30
I've gotten something like that once or twice, but usually when I was having connection issues.
I have NO issues with the forum now, or at other times.
Just out of curiosity, when was the last time you cleared your browser history?
 

DreamKnight

New Member
Joined
Dec 8, 2009
Messages
1,160
Reaction score
0
Jeep said:


Scott did do something, over the weekend. I have been using firefox for a while, until I had not issues. This is the only forum I am having a issue with.
That's so weird cause that happens sometimes to other sites I'm on. I'm not sure why it happens though. I haven't had that problem since I switch to Crome.
 

Latest posts

Top